Dessert

   
Crêpes suzette, flamberede pandekager i Grand Manier sauce og is med ristede mandler  63,-
Hjemmelavet Islagkage med sprøde kager  55,-
Frisk frugtsalat i likørcreme og sprød kage  63,-
Pære belle heléné: minipære overtrukket med chokolade, vanilieis og sprød kage  53,-
Hjemmebagt brownie med nødder, vanilieis og frisk frugt 55,-
*Luksus dessertbord med mange forskellige hjemmelavede kager samt is og frugt, ostebord (min 30 couv.)  90,-
Sprød marengs med is og sæsonens bær og frugt   58,-
Chokolademousse med lakrids og hinbær   58,-
Pandekager med hjemmelavet is og syltetøj   53,-
Hinbærfragelité med hjemmelavet is og bærcoulis 68,-
Lun æbletærte/skovbærtærte med marcipan og hjemmelavet vanilie/kanelis  65,-
*Husets desserttallerken: Udvalg af husets kagespecialiteter, is og årstidens frugt   85,-
Chokoladelagsagne m/ mascarponecreme og frugt m/ frugtcoulis 70,-
CremeCookie bombe med flamberede bær  60,-
Chokolademuffin m/ flydende chokolade, friske bær og is  68,-
Chokolade baileys-is med sprøde ladyfingers  70,-

Bemærk retter med * +10 kr. ekstra pr. couv.