Crêpes suzette, flamberede pandekager i Grand Manier sauce og is med ristede mandler  75,-
Hjemmelavet Islagkage med sprøde kager  55,-
Hjemmebagt brownie med nødder, vanilieis og frisk frugt 55,-
*Luksus dessertbord med mange forskellige hjemmelavede kager samt is og frugt, ostebord (min 30 couv.)  95,-
Sprød marengs med is og sæsonens bær og frugt   58,-
Chokolademousse med lakrids og hinbær   58,-
Pandekager med hjemmelavet is og syltetøj   65,-
Hinbærfragelité med hjemmelavet is og bærcoulis 68,-
*Husets desserttallerken: Udvalg af husets kagespecialiteter, is og årstidens frugt   85,-
Baby's Dream, frisk ananas med jordbær og vanillieis 65,-
Chokolademuffin m/ flydende chokolade, friske bær og is  75,-
Peach Melba, fersken m/ hindbærcoulis og is 65,-

Bemærk retter med * +10 kr. ekstra pr. couv.