Forretter

Grillet kyllingebryst med grønne blade, ananas, baconcrunch, karrydressing 68,-
Lakseloin bagt med passionskaramel, urter, granatæble, babyleaves og krydderdip 78,-
Roulade af unghane med sprød grøntsagsgranulat og peberfrugtdip 68,-
Krabbemousse m/ grøntsagsstrimler, rosagrape med sur-sød relish   68,-
*Skiver af røget torsk på babyspinat, ristet grovbrød, kerner og syrnet flødedressing   88,-
*Røget dyrekølle, bærkompot, syltede rødløg og grøntsagsroyale   88,-
Sprød butterdej med fisk og skaldyr i grøntsagshollandaise   88,-
Serranoruller med osteflager, ristede kerner og nødder med hjemmelavet grøn pesto  68,-
Indbagt laks med grøntsagsjulienne og saltsyltet citron og limesauce   78,-
Gl. daws hønsesalat 62,-
Klar suppe med boller  58,-
Tarteletter med høns i asparges  52,-
Ferskrøget laks med slikasparges og stuvet spinat 78,-
*Tapas tallerken med udvalg af små lækre forretter m/ dip’s og dressinger 95,-
*Fiskesymfoni: Anretning af årstidens lækre fisk og skaldyr,
serveret med hjemmelavede dips og dressinger 
95,-
Tunmousse med rejer, kaviar og sauce verte 58,-
Sprøde kokospanerede tigerrejer på babyleaves med sød chilimarmelade  68,-
Pandekager af unghanesoufflé med perlespeltsalat og mojosauce  68,-

Bemærk retter med * +10 kr. ekstra pr. couv.








-