Hovedretter

   
Sprød svinekam med rødkål, sukkerbrunede kartofler, hvide kartofler, chips og skysauce  128,-
Svinekam stegt som vildt med surt, tyttebær, brunede og hvide kartofler, waldorfsalat og vildt sauce   135,-
Gl. dags oksesteg med glaserede løg, bønner, gulerødder, hvide kartofler og skysauce   158,-
Kalvesteg stegt som vildt med surt & sødt, champignon og forårsløg,
waldorfsalat, brunede kartofler, hvide kartofler og vildtsauce
158,-
Rosastegt kalveculotte med ristede grøntsager, pommes risolles og rosapeberflødesauce.   148,-
Provencemarineret kalkunbryst med tomatsalat, sprøde ærter, pommes fondue og svampesauce  125,-
Sprødstegt andebryst med madagascarpeber og calvados,
sauterede grøntsager, pommes gratin og bigaradesauce 
148,-
Beuf a la mode, braiseret oksesteg i rødvin med rodfrugter og perleløg serveres med stegte kartofler  138,-
Helstegt Coloradoculotte med bagt kartoffel, kryddersmør, blandet salat samt bearnaise/-bordelaisesauce   145,-
*Helstegt vildsvinefilet med ratatouilles, pommes roset og pikantsauce  155,-
*Helstegt herefordfilet med pommes gratin, 
3 slags friske grøntsager, samt bearnaise/-bordelaisesauce  
175,-
*Oksemørbrad i dijonpeber
*Kartoffelrosette med grov mos, stegte rodfrugter, langtidsbagte tomater med merian og madagacarfløde 
185,-
Lammekølle stegt med saltsyltede citroner og rosmarin grønsager bagt med feta og semidried tomater 
og løvstikkekartoffel  
168,-
*Kalvefilet stegt med urtesalt sæsonens grøntsager, pestovendt
kartoffeltårn og flødesovs/grøntsagsbeanaise 
168,-
 Porterbrasseret svinefilet med rodfrugter, persillekartofler og sauce 145,-
Vildt kan skaffes i sæsonen til dagspris  

Bemærk retter med * +10 kr. ekstra pr. couv.