Dessert

   
Crêpes suzette, flamberede pandekager i Grand Manier sauce og is med ristede mandler  73,-
Hjemmelavet Islagkage med sprøde kager  65,-
Frisk frugtsalat i likørcreme og sprød kage  73,-
Pære belle heléné: minipære overtrukket med chokolade, vanilieis og sprød kage  63,-
Hjemmebagt brownie med nødder, vanilieis og frisk frugt 65,-
*Luksus dessertbord med mange forskellige hjemmelavede kager samt is og frugt, ostebord (min 30 couv.)  100,-
Sprød marengs med is og sæsonens bær og frugt   68,-
Chokolademousse med lakrids og hinbær   68,-
Pandekager med hjemmelavet is og syltetøj   63,-
Hinbærfragelité med hjemmelavet is og bærcoulis 78,-
Lun æbletærte/skovbærtærte med marcipan og hjemmelavet vanilie/kanelis  75,-
*Husets desserttallerken: Udvalg af husets kagespecialiteter, is og årstidens frugt   95,-
Chokoladelagsagne m/ mascarponecreme og frugt m/ frugtcoulis 80,-
Chokolademuffin m/ flydende chokolade, friske bær og is 78,-
Chokolade baileys-is med sprøde ladyfingers  80,-

Bemærk retter med * +10 kr. ekstra pr. couv.