Forretter

   
 
Grillet kyllingebryst med grønne blade, ananas, baconcrunch, karrydressing  78,-
Lakseloin bagt med passionskaramel, urter, granatæble, babyleaves, abrikos og krydderdip
88,-
Roulade af unghane med sprød grøntsagsgranulat og peberfrugtdip
78,-
Krabbemousse m. grøntsagsstrimler, rosa grape med sur-sød relish   78,-
*Skiver af røget torsk på babyspinat, ristet grovbrød, kerner og syrnet flødedressing   98,-
*Røget dyrekølle, bærkompot, syltede rødløg og grøntsagsroyale   98,-
Sprød butterdej med fisk og skaldyr i grøntsagshollandaise   98,-
Serranoruller med osteflager, ristede kerner og nødder med hjemmelavet grøn pesto  78,-
Indbagt laks med grøntsagsjulienne og saltsyltet citron og limesauce   88,-
Gl. daws hønsesalat 62,-
Klar suppe med boller   68,-
Tarteletter med høns i asparges 62,-
Ferskrøget laks med slikasparges og stuvet spinat  88,-
*Tapas tallerken med udvalg af små lækre forretter m/ dip’s og dressinger 105,-
*Fiskesymfoni: Anretning af årstidens lækre fisk og skaldyr,
serveret med hjemmelavede dips og dressinger 
105,-
Tunmousse med rejer, kaviar og sauce verte 68,-
Sprøde kokospanerede tigerrejer på babyleaves med sød chilimarmelade   78,-
Pandekager af unghanesoufflé med perlespeltsalat og mojosauce  78,-

Bemærk retter med * +10 kr. ekstra pr. couv.








-