Sprød svinekam med rødkål, sukkerbrunede kartofler, hvide kartofler, chips og skysauce | 138,- |
Svinekam stegt som vildt med surt, tyttebær, brunede og hvide kartofler, waldorfsalat og vildt sauce | 145,- |
Gl. dags oksesteg med glaserede løg, bønner, gulerødder, hvide kartofler og skysauce | 168,- |
Kalvesteg stegt som vildt med surt & sødt, champignon og forårsløg, waldorfsalat, brunede kartofler, hvide kartofler og vildtsauce |
168,- |
Rosastegt kalveculotte med ristede grøntsager, pommes risolles og rosapeberflødesauce. | 158,- |
Trøffelfarseret unghanebryst m/ portobello, røsti m/ bacon og cherrysauce | 148,- |
Langtidsstegt okse/ kalvebryst med rodfrugter og bagt mos | 165,- |
Helstegt Coloradoculotte med bagt kartoffel, kryddersmør, blandet salat samt bearnaise/-bordelaisesauce | 155,- |
*Helstegt herefordfilet med pommes gratin, 3 slags friske grøntsager, samt bearnaise/-bordelaisesauce |
185,- |
*Oksemørbrad i dijonpeber *Kartoffelrosette med grov mos, stegte rodfrugter, langtidsbagte tomater med merian og madagacarfløde |
195,- |
Lammekølle stegt med saltsyltede citroner og rosmarin grønsager bagt med feta og semidried tomater og løvstikkekartoffel |
178,- |
*Kalvefilet stegt med urtesalt sæsonens grøntsager, pestovendt kartoffeltårn og flødesovs/grøntsagsbeanaise |
178,- |
Vildt kan skaffes i sæsonen til dagspris |
Bemærk retter med * +10 kr. ekstra pr. couv.