Tapasbuffet

tapas1

Minimum 10 kuverter

Vælg 10 kolde/Varme retter

Kolde


  1. Røget laksewraps
  2. Spicy hønsesalat med forårsløg og peber
  3. Tunmousse med chili og grøntsager
  4. Græsk salat med feta og oliven
  5. Bresaola med hvidløgsmayo
  6. Wraps m. kylling og bacon
  7. Gorgonzolasalat med pære, bacon og honning-balsamico 
  8. Perlemozzarella med oliven og soltørrede tomater
  9. Djævleæg med dijon, wasabi og ristede løg
10. Røget laks på minitoast med ostecreme og rødløg
11. Djævlerejer i mojosauce
12. Spegeskinke med melon og ruccola
13. Laksesalat i agurkebånd med løg og kapers
14. Cæsarsalat med kylling, croûtoner og frisk parmesan             15. Citrusbagt fisk med mandelmayo
16. Unghanesouffle med peberfrugtdip
17. Spanske røgvarer med oliven, hvidløg og minipølser       *18. Lakseloin m/ passions og granatæble
19. Sprøde grøntsager i balsamico
20. Dadler/ abrikoser m/ gorgonzolacreme og sprød bacon
21. Ostebjælker m/ nødder i akasiehonning
22. Krabbemousse m/ dild, kapers og grapefrugt
*23. Røget torskecarpaccio m/ ristet rugbrød og syrnet fløde
24. Spansk kartoffelsalat m/ tun og citrusmayo, små ærter og peber
25. Pestobagt fisk m/ sprød serranoskinke
*26. Vitello tonnato: Mør kalveculotte i skiver m/ tunsauce og kapersmayo
*27. Roastbeefrulle m/ sprødt grønt og pickles
*28. Grønne asparges i pesto og soltørrede tomater
29. Grønne muslinger m/ hakket løg, tomat og peberfrugt

 

VARME
30. Kyllingespyd m/ peanutbutter, chili og safranris
31. Græske frikadeller m/ feta og oregano
32. Minisouffle med grøntsager
33. Tigerrejer m/ middelhavsgrønt, hvidløg og chili
34. Ristede champignons m/ persille og hvidløg
35. Gratinerede grønne muslinger
36. Hotwings m/ cajun
*37. Oksekød i salsa m/ rødvin og urter
38. Små blinis m/ yoghurt, caviar og løg
39. Heldige kartofler: Små kartofler m/ mojosauce og aioli
40. Spansk tortillia m/ chorizopølser og løg
41. Ostegratineret kyllingelasagne m/ spinat
42. Stegte spanske frikadeller i pikantsauce
43. Sliders m/ pulled meat og salat (miniburgere)
44. Chilikartofler m/ timian
45. Vinbondens kartofler m/ chorizo og persille
46. Baconbraiseret svineskank m/ urter
*47. Ostegratinerede asparges i flødesauce
*48. Paella m/ skaldyr, kylling og safranris
49. Stegte champignons m/ skinke og ristede nødder
*50. Ostetærte m/ spinat og chorizo
51. Krabbesalat m/ sprøde ærter og røget paprika
52. Squashbåd m/ marinerede minigrøntsager og serranoskinke
53. Chokolademousse m/ ristede mandler, ladyfingers
54. Græsk yoghurtdessert m/ valnødder og honning
55. Panna Cotta m/ frugtcoulis

Vælg selv 10 eller flere kolde eller varme tapas incl. 3 slags brød samt dips og dressinger
Pris pr. couvert: kr. 238,-

Tilvalg pr. ret kr. 10,00.
Bemærk retter * + 5 kr. ekstra pr. kuvert