Mad ud af huset

Ved udbringning af mad beregnes kørselstillæg, ved bestillinger under 20 kuverter, udenfor radius af 10 km. fra kroen
Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/6/6/5/heidiskro.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ukrdevs-restaurant-core/post-types/our-menu/init.php on line 101

Heidis Tapasbuffet

(min. 10 couv)

Røget laksewraps
Spicy hønsesalat med forårsløg og peber
Græsk salat med feta og oliven
Bresaola med hvidløgsmayo
Ristede champignon med skinke og persille
Djævlerejer i mojosauce
Kyllingespyd med peanutbutter / chili og safranris
Græske frikadeller med feta og oregano
Græsk yoghurtdessert med valnødder og honning

Incl. brød samt dips og dressinger

pr. couvert: kr. 268,00

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/6/6/5/heidiskro.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ukrdevs-restaurant-core/post-types/our-menu/init.php on line 101

Tapasbuffet

(min. 12 couv)

Vælg 9 kolde/Varme retter

Kolde
1. Røget laksewraps
2. Spicy hønsesalat med forårsløg og peber
3. Tunmousse med chili og grøntsager
4. Græsk salat med feta og oliven
5. Bresaola med hvidløgsmayo
6. Wraps m. kylling og bacon
7. Gorgonzolasalat med pære, bacon og honning-balsamico
8. Djævleæg med dijon, wasabi og ristede løg
9. Djævlerejer i mojosauce
10. Spegeskinke med melon og ruccola
11. Cæsarsalat med kylling, croutoner og frisk parmesan
12. Citrusbagt fisk med mandelmayo
13. Spanske røgvarer med oliven og hvidløg og minipølser
14. Dadler/abrikoser med gorgonzolacreme og sprød bacon
15. Ostebjælker med nødder i akaciehonning
16. Krabbemousse med dild, kapers og grapefrugt
17. Pestobagt fisk med sprød serrano skinke
*18. Vitello tonnato: Mør kalveculotte i skiver med tunsauce og kapersmayonnaise
*19. Roastbeefrulle med sprød grønt og pickles

Varme
20. Kyllingespyd med peanutbutter / chili og safranris
21. Græske frikadeller med feta og oregano
22. Tigerrejer med middelhavsgrønt, hvidløg og chili
23. Ristede champignons med persille og hvidløg
*24. Oksekød i salsa med rødvin og urter
25. Heldige kartofler. Små kartofler med mojosauce og aïoli
26. Spansk tortilla med chorizopølser og løg
27. Stegte spanske frikadeller i pikantscauce
*28. Bacon braiseret svineskank med urter
29. Stegte champignons med skinke og ristede nødder

Søde
50. Chokolademousse med ristede mandler, ladyfingers
51. Græsk yoghurtdessert med valnødder og honning
52. Panna Cotta med frugtcoulis

Vælg selv 9 eller flere kolde eller varme tapas incl. 3 slags brød samt dips og dressinger

pr. couvert: kr. 298,00
Tilvalg pr. ret kr. 35,00
*+ 10 kr. ekstra pr. ret

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/6/6/5/heidiskro.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ukrdevs-restaurant-core/post-types/our-menu/init.php on line 101

Stegebuffet

Krydderstegt kalveculotte
Spicy svinefilet
Marineret kalkun

Flødegratinkartofler
Stegte krydret kartofler
Svampesauce/rødvinssauce
2 forskellige mixede salater efter årstid
2 slags dips

Kun ud af huset (min. 10 couv)
Pris pr. couvert: 218,-

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/6/6/5/heidiskro.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ukrdevs-restaurant-core/post-types/our-menu/init.php on line 101

Carvingbord 2

Forretter
Krydret tunmousse på salat
Kyllingesalat med karry, mango og bacon
Salat med djævlerejer
Hjemmebagt brød

Hovedretter
Rosastegt Kalveculotte
Provencemarineret kalkun
Krydderstegt svinefilet

Tilbehør
2 slags kartofler, 2 slags sauce, ristede champignons med forårsløg, 2 spændende salater efter årstiden

Desserter
Vælg 2 af følgende 4:
Hjemmelavet islagkage med sprøde kager
Pandekager med is og syltetøj
Hinbærfragelité med hjemmelavet is og bærcoulis
Græsk yoghurtdressing med nødder og frugt

Serveret i huset (min 30 couv) og ud af huset (min. 25 couv)
Pris pr. couvert: 318,-