Carvingbord 1
Forretter
Krabbemousse
Kyllingesalat med karry, mango og bacon
Røgvarer og pølser
Laks bagt med ravigotte mild chili
Salat med djævlerejer
Hjemmebagt brød
Hovedretter
Mør oksefilet krydret med cajun
Provencemarineret kalkun
Krydderstegt svinefilet
Tilbehør
Gratin kartoffel
Grøntsager efter årstid
Indbagte løgringe
Stegte krydrede kartofler
3 slags sauce
2 slags salater efter årstiden
dips og dressinger
Desserter
Stort udvalg af hjemmelavet is, husets dessertkager, brownies, pandekager, frisk frugt
Serveres kun i huset. Min. 30 couv.
Pris pr. couvert: 338,-
Carvingbord 2
Forretter
Krydret tunmousse på salat
Kyllingesalat med karry, mango og bacon
Salat med djævlerejer
Hjemmebagt brød
Hovedretter
Rosastegt Kalveculotte
Provencemarineret kalkun
Krydderstegt svinefilet
Tilbehør
2 slags kartofler, 2 slags sauce, ristede champignons med forårsløg, 2 spændende salater efter årstiden
Desserter
Vælg 2 af følgende 4:
Hjemmelavet islagkage med sprøde kager
Pandekager med is og syltetøj
Hinbærfragelité med hjemmelavet is og bærcoulis
Græsk yoghurtdressing med nødder og frugt
Serveret i huset (min 30 couv) og ud af huset (min. 25 couv)
Pris pr. couvert: 318,-
Carvingbord 3
Serveres i huset (min. 30 couv)
(Valgfri forret fra menu-kortet)
Serveres v. bordet
Stegebuffet ta’ selv
Marineret oksefilet
Krydderstegt svinefilet
Provencemarineret kalkun
Tilbehør
Stegte petitkartofler
Kartoffelgratin
3 saucer
2 grøntsagsretter efter kokkens fantasi
2 spændende salater
Dips og dressinger
Bord med hjemmebagt skær-selv-brød
(Valgfri dessert fra kortet)
Pris pr. couvert: 345,-