- Randers Fjord Golfklub menu
- Receptions arrangement
- Heidis Tapasbuffet
- Tapasbuffet
- Bryllupsarrangement
- SpiseStuens Brunch De Luxe
- SpiseStuens Carvingbord 5 timer
- SpiseStuens Carvingbord 7 timer
- Smørrebrød
- Receptions frokost
- Kaffeborde
- Festarrangement 6 timer
- Helaftensarrangement 8 timer
- Stegebuffet
- Carvingbord 3
- Carvingbord 2
- Brunch De Luxe
- Carvingbord 1
- Forretter
- Hovedretter
- Desserter
- Natmad
-
188 kr. (178 kr.)
*Kalvefilet stegt
med urtesalt sæsonens grøntsager, pestovendt kartoffeltårn og flødesovs/grøntsagsbeanaise
-
205 kr. (195 kr.)
*Oksemørbrad i dijonpeber
*Kartoffelrosette med grov mos, stegte rodfrugter, langtidsbagte tomater med merian og madagascarfløde
-
195 kr. (185 kr.)
*Helstegt herefordfilet
med pommes gratin, 3 slags friske grøntsager, samt bearnaise/-bordelaisesauce
-
165 kr. (155 kr.)
Helstegt Coloradoculotte
med bagt kartoffel, kryddersmør, blandet salat samt bearnaise/-bordelaisesauce
-
178 kr. (168 kr.)
Kalvesteg stegt
som vildt med surt & sødt, champignon, forårsløgwaldorfsalat, brunede kartofler, hvide kartofler og vildtsauce
-
178 kr. (168 kr.)
Gl. dags oksesteg
med glaserede løg,bønner, gulerødder, hvide kartofler og skysauce
-
155 kr. (145 kr.)
Svinekam stegt
som vildt med surt, tyttebær, brunede og hvide kartofler, waldorfsalat og vildt sauce
-
148 kr. (138 kr.)
Sprød svinekam
med rødkål,sukkerbrunede kartofler, hvide kartofler, chips og skysauce