Tapasbuffet
(min. 12 couv)
Vælg 9 kolde/Varme retter
Kolde
1. Røget laksewraps
2. Spicy hønsesalat med forårsløg og peber
3. Tunmousse med chili og grøntsager
4. Græsk salat med feta og oliven
5. Bresaola med hvidløgsmayo
6. Wraps m. kylling og bacon
7. Gorgonzolasalat med pære, bacon og honning-balsamico
8. Djævleæg med dijon, wasabi og ristede løg
9. Djævlerejer i mojosauce
10. Spegeskinke med melon og ruccola
11. Cæsarsalat med kylling, croutoner og frisk parmesan
12. Citrusbagt fisk med mandelmayo
13. Spanske røgvarer med oliven og hvidløg og minipølser
14. Dadler/abrikoser med gorgonzolacreme og sprød bacon
15. Ostebjælker med nødder i akaciehonning
16. Krabbemousse med dild, kapers og grapefrugt
17. Pestobagt fisk med sprød serrano skinke
*18. Vitello tonnato: Mør kalveculotte i skiver med tunsauce og kapersmayonnaise
*19. Roastbeefrulle med sprød grønt og pickles
Varme
20. Kyllingespyd med peanutbutter / chili og safranris
21. Græske frikadeller med feta og oregano
22. Tigerrejer med middelhavsgrønt, hvidløg og chili
23. Ristede champignons med persille og hvidløg
*24. Oksekød i salsa med rødvin og urter
25. Heldige kartofler. Små kartofler med mojosauce og aïoli
26. Spansk tortilla med chorizopølser og løg
27. Stegte spanske frikadeller i pikantscauce
*28. Bacon braiseret svineskank med urter
29. Stegte champignons med skinke og ristede nødder
Søde
50. Chokolademousse med ristede mandler, ladyfingers
51. Græsk yoghurtdessert med valnødder og honning
52. Panna Cotta med frugtcoulis
Vælg selv 9 eller flere kolde eller varme tapas incl. 3 slags brød samt dips og dressinger
pr. couvert: kr. 298,00
Tilvalg pr. ret kr. 35,00
*+ 10 kr. ekstra pr. ret